Αρχική / Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Dierre, με έδρα την Ιταλία, αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής πορτών ασφαλείας παγκοσμίως. Διαθέτει άρτια τεχνογνωσία, χρησιμοποιεί προηγμένα συστήματα ασφαλείας και επιχειρεί διαρκώς την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων κατατάσσοντας την στην πρώτη θέση με διαφορά απο τους ανταγωνιστές της. Το όνομα της και μόνο αποτελεί εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια. Οι πόρτες Dierre συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια με την κομψότητα και το design Οι κλειδαριές Dierre παρέχουν απόλυτη τον χώρο σας. Bασικός εισαγωγέας των πορτών Dierre στην Ελλάδα ήταν η εταιρεία Protecta έως το 2010, οπότε και σταμάτησε τη λειτουργία της.

Έκτοτε το εμπόριο και το service των πορτών ασφαλείας Dierre πραγματοποιείται απο υπεύθυνους και ειδικευμένους τεχνικούς με 20ετή εμπειρία στο εργοστάσιο της Dierre – Protecta.  Απο το 2010 παρέχουμε πλήρη 24ωρη τεχνική υποστήριξη των πορτών ασφαλείας και μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών όπως Atra, Iseo, Cisa, Mottura, Securemme, Potent, Tesio, Omega.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Δημ. Γούναρη 51, Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά. Διαθέτουμε ποικιλία θωρακισμένων πορτών Dierre όπως και ελληνικών. Ακόμη στο κατάστημα μας θα βρείτε μεσόπορτες, επενδύσεις πορτών laminate και MDF καπλαμά, παράθυρα PVC και πτυσσόμενα κάγκελα.